Windows Error 17 Løsning

Åpne et søk i Windows 10, skriv “Tjenester” og start opencl appen med samme navn. Velg en app du ikke trenger og klikk “Deaktiver”. Start Oppgavebehandling ved å trykke Ctrl+Shift+Esc. Se etter det i “Denne PC”-nettleseren og åpne egenskapene. Installer en solid state-stasjon i stedet for en harddisk .

  • Etterpå får du en oversikt over hvor mye diskplass du kan frigjøre.
  • Dette defragmenteringsprogrammet inneholder også et GRATIS og profesjonelt alternativ.
  • Hvis du bruker en ikke-profesjonell versjon av Windows, er det sannsynligvis den eneste måten å redigere noen av disse innstillingene på.
  • Dessverre er en så smart tilnærming ikke typisk for alle produsenter av fri programvare.

Dette betyr bedre systemstabilitet, mindre krasj og optimal ytelse. For de av dere som bruker den fryktelige ondsinnede BitTorrent-klienten, er det håp. I motsetning til BitTorrent Deluge-klienten på tvers, får den regelmessige oppdateringer. I tillegg er qBittorent mer fullt utstyrt og inkluderer alle de avanserte funksjonene til konkurrentene, uten de sprø malwareinfeksjonene. Har du noen andre tips for å øke hastigheten på Windows uten å bruke penger? Det er også et program avinstallasjonsprogram hvis du foretrekker å bruke enn over Oppgavebehandling og en Startup programanalysator for å sjekke oppstartsprogrammer.

Pc Booster # 7: Bruk Alternative Programmer

Disse filene ble opprettet slik at flere programmer (f.eks. Microsoft Office Access 2010) kunne dele den samme clr.dll filen. Det sparer verdifull minnetildeling og gjør at datamaskinen kjøres mer effektivt. Log.dll regnes som en type Dynamic Link Library fil. Dynamic Link Library-filer, slik som log.dll, er i hovedsak “veivisere” som lagrer informasjon og instruksjoner som kjørbare filer – slik som MpSigStub.exe – kan følge.

Få Mer Ut Av Startmenyen I Windows 10

Hvis du har en funksjon, under kategoritittelen, som tilbyr et alternativ å bruke datamaskinen uten skjerm, velger du den på den nye siden. Vær oppmerksom på at funksjonene kan være forskjellige, avhengig av hvilken versjon du har.

Den skanner automatisk etter registerfeil og fikser dem for deg. Dette gir også en mulighet til å sikkerhetskopiere tidligere registerinnstillinger for å unngå problemer. Det første du må prøve med en Windows-feil er en full omstart. Hvis RPC-tjenesten sluttet å fungere på grunn av et midlertidig problem, vil en omstart starte den på nytt sammen med resten av datamaskinen, så dette er den første tingen å prøve. Hvis en omstart ikke løser feilen, kan du prøve følgende løsninger. Merk at disse løsningene er skrevet spesielt for Windows 10-datamaskiner, men de samme generelle prosessene kan brukes på tidligere versjoner av Windows. Du trenger også en slags anti-malware og antivirusprogramvare.

La det være filtillatelser, registerfeil eller tvetydige innstillinger; Appen tar seg av alt. Feilkode 0x b er i utgangspunktet relatert til aktiveringsproblem på Windows 10-enhet som ulike brukere møter rett etter å ha gjort ren installasjon. I dette tilfellet kan du bruke volumlisensieringsmedier eller Key Management Services . Hvis noen av medieserverne er nede, vises feilen. Selv om det å endre produktnøkkelen når Windows blir bedt om det under installasjonen eller sette opp en KMS-vertsserver for klienter som bruker regedit eller cmd, kan dette løse problemet. Det mangler ubrukelige funksjoner som integrering med sosiale nettverk eller sikkerhetskopiering.